Med-Cop

Orvos, rezidens és ápolóközvetítés

Lépjen velünk kapcsolatba!
+36 20 944 6652

Szaknyelvi kurzusok

szaknyelv_fejlec

Szaknyelvi kurzusok szakorvosoknak és gyakorlattal rendelkező asszisztensorvosoknak

Amennyiben Ön nem használja jelenleg naponta a német nyelvet, de rendelkezik B1 szintű nyelvvizsgával, úgy tudunk Önnek szaknyelvi programot biztosítani. A négy hónapos kurzus célja, hogy Önt felkészítse a németországi vagy ausztriai munkavégzésre.

A kurzusokat vezető tapasztalt docenscsapat az orvosi hétköznapok különböző szituációihoz és követelményeihez szükséges tudásanyaggal készíti fel Önt. A nyelvi kvalifikáción kívül Ön megismeri a német egészségügyi rendszer lényeges alapelemeit, valamint ennek jogi keretfeltételeit.

A nyelvi kurzust szakorvosoknak, illetve több éves gyakorlattal rendelkező asszisztensorvosoknak indítjuk. A kurzuson való részvétel feltétele a B1-es nyelvvizsga, vagy az ennél magasabb nyelvismeret, amelyet nyelvvizsga bizonyítvánnyal igazolni kell (Goethe, TELC, ÖSD). A nyelvtudásának szintjét Skype interjú során képzés docense határozza meg.

A kurzus ideje alatt a németországi approbációját előkészítjük, segítünk a munkakeresésben és elkísérjük az állásinterjúkra.

Lehetőség van anyagi támogatás igénylésére is, amennyiben ennek részleteiről, feltételeiről többet szeretne tudni, keressen bennünket!

nyelvtanulas_lablex